Drumles
drumles jongentje 809x618

Drumles

Wil je ook leren drummen?
De eerste drumles is een gratis proefles!

Tijdens de proefles drums kun je kennismaken met de drumdocent, je wensen bespreken en natuurlijk de eerste noten drummen!

drumdocent be van gils 1De drumlessen kun je volgen in de Bolderik in Sleeuwijk. Docent van de drumafdeling is Bé van Gils.

Bé van Gils studeerde tussen 1990 en 1995 aan het Rotterdam Conservatorium, afdeling lichte muziek. Tijdens zijn studietijd heeft hij drumles gehad van o.a. Hans van Oosterhout (drummer Toots Thielemans), Fred Krens, Bob Langenberg (drummer The Frog, Margriet Eshuijs) en Dré Pallemaerts (Philip Catherine, Brussels Jazz Orchestra).

Afhankelijk van je wensen en niveau bepalen we aan de hand van de eerste drumles en kennismaking hoe we verder gaan. drumles 500x334 1De mogelijkheden zijn heel divers van (beter) leren begeleiden tot (beter) leren soleren, van bladmuziek tot het spelen op basis van akkoorden, spelen in verschillende bezettingen, jezelf opnemen, je optreden voorbereiden, je eigen geluid ontwikkelen, etc. Na elke drumles krijgt de leerling een mp3 bestandje mee, zodat hij of zij thuis de oefeningen terug kan luisteren. Wij werken alleen met muzieknoten als de leerling dit graag wil leren (wordt wel aangeraden).

drumles 334x500De drumdocenten maken gebruik van een groot aantal meespeel pakketten en drumboeken. Ook is er plaats voor de meer gevorderde drummer bij de drumafdeling. De docent helpt drummers die een serieuze stap in de muziek business overwegen op weg, door ze bijvoorbeeld voor te bereiden op een beroepsopleiding, zoals een pop/rock academie of het conservatorium. Tevens bestaat de mogelijkheid om wat meer focus te leggen op jazz, funk, pop, rock, big band, cuban etc.. voor de drummers die zich meer willen ontwikkelen in een specifieke muziekstijl.

Wat wij behandelen: onder andere - rudiments - houding - technieken - lineaire ritme's / fills Meerdere stijlen: o.a. - rock - jazz - metal - blues - reggae - samba.

Als onderdeel van de drumles kunnen we, als je een nummer of techniek goed beheerst, dit opnemen en op CD zetten. Naast het drumspel kunnen we ook de zang opnemen als je dit wilt of zelfs de bas, gitaar en keyboards toevoegen, zodat je zelf een complete band hebt gevormd.

drumster 500x334drumles 500x334

Voor meer informatie en/of aanmelding:
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  aanmelding voor een gratis proefles drums
  telefonisch bereikbaar op 06 - 144 00 575 of 06 - 425 36 855

 4 drummers 809x540