Pianoles
pianoles piano docent conservatorium

Pianoles

Wil je ook piano leren spelen? De eerste pianoles is een gratis proefles!

pianoles 333x232

De mogelijkheden zijn heel divers van (beter) leren begeleiden tot (beter) leren soleren, van bladmuziek tot het spelen op basis van akkoorden, spelen in verschillende bezettingen, jezelf opnemen, je optreden voorbereiden, je eigen geluid en stijl ontwikkelen, etc.

Dit kan op basis van individuele lessen en/of groepslessen. De lessen zijn zeer praktisch van aard. Je leert het beste door het zelf te ervaren en al snel speel je dan je eerste nummer.

toetsenDe pianolessen typeren zich door de muzikale expressie, creativiteit en de aandacht voor de opbouw van een eigen repertoire. Als je geen speelervaring hebt, volgen we de lijn en de structuur van een goede en leuke pianomethode (je hebt keus uit meerdere methodes). Als je al speelervaring hebt, werken we aan gecomponeerde pianomuziek van je eigen niveau en voorkeur enerzijds en anderzijds kan die muziek aanleiding geven om te leren improviseren of inspiratie geven om zelf iets componeren. Kennis van onder andere de basisakkoorden en hun harmonische samenhang, het uitbreiden van de akkoordenschema's en hun symbolen en een goede vingertechniek vergroten je muzikale talent.

meisje piano 395x263Als onderdeel van de les kunnen we, als een leerling een nummer of techniek goed beheerst, dit opnemen en op CD zetten. Naast het pianospel kunnen we ook de zang opnemen als je dit wilt of zelfs de bas, gitaar, drums en keyboards toevoegen, zodat je zelf een complete band hebt gevormd.

Heb je nog geen piano? Dan kunnen we je ook helpen aan een goed en betaalbaar instrument. Het is ook mogelijk om een piano te huren. Daarvoor werken we samen met Sommer, specialist in piano┬┤s en vleugels. Sommer biedt een heel aantrekkelijk huur/koop systeem, waarbij je de piano in 1 - 5 jaar in maandelijkse termijnen kunt huren of afbetalen zonder rente te hoeven betalen. Kijk ook op www.sommer.nl

jelle pianoGun jezelf pianoles en schrijf je snel in. Indien er geen plaatsen meer over zijn, plaatsen wij je op de wachtlijst. De plaatsen worden verdeeld op basis van volgorde van aanmelding.

Voor meer informatie en/of aanmelding:
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  aanmelding voor een gratis proefles piano
  telefonisch bereikbaar op 06 - 144 00 575 of 06 - 425 36 855

piano duo les 809x540