Gitaarles
gitaarles van docent conservatorium

Gitaarles

Wil je ook gitaar leren spelen? of basgitaar? Elektrische of akoestische gitaarles? Dat kan!

Je eerste gitaarles is een gratis proefles (bas)gitaar, elektrisch of akoestisch!

Afhankelijk van je wensen en niveau bepalen we aan de hand van de eerste les en kennismaking hoe we verder gaan. De mogelijkheden zijn heel divers van (beter) leren begeleiden tot (beter) leren soleren, optreden gitaar michael 400x533van bladmuziek tot het spelen op basis van akkoorden, spelen in verschillende bezettingen, jezelf opnemen, je optreden voorbereiden, je eigen geluid en stijl ontwikkelen, etc. Dit kan op basis van individuele lessen en/of groepslessen.

De lessen worden gegeven voor akoestische en/of electrische (bas)gitaar en zijn zeer praktisch van aard. Je leert het beste door het zelf te ervaren en al snel speel je dan je eerste nummer.

Er wordt gewerkt met tablatuur en chord tabs. Het is de makkelijkste, meest gebruikte en populairste methode binnen de gitaarmuziek. Kijk maar eens op het internet bij verschillende gitaarsites, zoals www.ultimate-guitar.com of www.tabsrus.nl. Op deze sites kun je vrijwel alle nummers vinden van vroeger tot aan de huidige top 40. Je zult natuurlijk ook de noten en akkoorden op je gitaarhals leren lezen, want de akkoorden zijn belangrijk om een nummer te begrijpen.

gitaarles jongentje met gitaar 809x540Als onderdeel van de les kunnen we, als een leerling een nummer of techniek goed beheerst, dit opnemen en op CD zetten. Naast het gitaarspel kunnen we ook de zang opnemen als je dit wilt of zelfs de bas, drums en keyboards toevoegen, zodat je zelf een complete band hebt gevormd.

AMV 420x280 1Heb je nog geen gitaar? Dan kunnen we je ook helpen aan een goed en betaalbaar instrument. Het is ook mogelijk om een gitaar te huren.

Gun jezelf gitaarles en schrijf je snel in. Indien er geen plaatsen meer over zijn, plaatsen wij je op de wachtlijst. De plaatsen worden verdeeld op basis van volgorde van aanmelding.

Voor meer informatie en/of aanmelding kun je telefonisch contact opnemen via de volgende nummers 06 - 144 00 575 of 06 - 425 36 855. Als er geen gelegenheid is om de telefoon te beantwoorden, kun je de voicemail inspreken, waarna je zo snel mogelijk wordt teruggebeld of je kunt het later nog een keer proberen.

Of stuur een:
  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
  of klik hier voor aanmelding voor gratis proefles gitaar
  06 - 144 00 575 of 06 - 425 36 855

gitaarles 809x540 1